Lekker voor later: Caroline Zeevat en Jim de Jong

Workshops: ‘Lekker voor later’

Nu moestuinieren hot is en dit de overvloedige oogstmaanden zijn, wil je deze overvloed bewaren voor de winter.
Sinds dit voorjaar hebben kok Jim de Jong en tuinier Caroline Zeevat een proeflandje, waar volop geexperimenteerd wordt met smaak en kleur.
Een deel daarvan zit al in flessen en potten.
Jim en Caroline nemen hun dierbaren mee: oa heftige dahlia’s, wilde blaadjes en zaden, verassend smakende kruiden en laten dmv een proeverij met workshop zien wat er allemaal mogelijk is. Inmaken is het nieuwe hamsteren.
 
Zowel zaterdag als zondag zijn er 5 workshops:
 
1- Bloemenazijnen: 11.15– 12.45 uur
2 - Kruiden/bloemenboters: 13.00– 14.30 uur 
3 - Moestuinkappertjes: 14.45– 16.15 uur
4 - Kruidenzouten: 16.30– 18.00 uur
5 - Kruidenolie: 18.15– 19.45 uur
 
 
Basiskosten workshop: 10,- (duur ±1 uur) met de mogelijkheid daarna zelf diversen in te maken (kosten per pot/fles varieert afhankelijk van de ingredienten: 3,50 à 5,- per inmaak).
Svp reserveren. Er is plek voor max. 30 personen. Vol=vol.
 
Jim de Jong (Jonge de Jong) opent spoedig zijn nieuwe restaurant in Rotterdam.
 
Caroline Zeevat publiceerde oa; het kookboek uit de volkstuin: ‘Wilde venkel & rabarber”