De keuken van het Ongewenste Dier

My Little Pony burger, voor de fijnproevers.

Na de zeer succesvolle productie en verkoop van de Schiphol ganzenkroket, brengt De Keuken van het Ongewenste Dier aanstaande vrijdag 27 april tijdens ' Shame & Scandel' de Ponyburgers op de markt.
 
KvhOD stort zich op het overtollige paardenvlees met twee nieuwe producten: Ponyburger Amerikaanse style en My Little Pony Burger.
KvhOD is een conceptuele installatie en wil door verkoop van producten van ongewenste diersoorten een maatschappelijk statement maken over de absurditeit van de wijze van vleesproductie en ongewenste diersoorten. 
Nadat paarden jarenlang het statussymbool zijn geweest van bloeiende economie, vergaarde rijkdommen en paardenmeisjes, is door de economische recessie het paard gedegradeerd tot een slachtproduct. 
Door een te grote financiële verliespost voor de paardeneigenaar worden deze ongewenste dieren massaal en goedkoop verkocht aan Europese paardenslagers. Deze Ponyburgers zijn gemaakt van paardenvlees; het nieuwe ongewenste dier van 2012.
KvhOD heeft in samenwerking met Woest Koken,  twee speciale burgers ontwikkeld voor de fijnproevers: de Ponyburger American style en My Little Pony burger... style parissene met oufs broulle !
Niet alleen zal de KvhOD deze burgers verkopen, ook zullen de consumenten geïnformeerd worden over ‘het verhaal achter’ deze paardenburgers.
 
Keuken van het Ongewenst Dier 
Rob Hagenouw/ Nicolle Schatborn 
0641797683 - 0611310439 kvhod12@gmail.com
l.t.j@dds.nl