Bedankt voor vier mooie festivals!

Met hulp - zelfs bloed, zweet en tranen - van ontzettend veel mensen heeft SmaakExplosies vier heerlijke festivaledities neergezet in 2008, 2009, 2011 en 2012. SmaakExplosies stopt als festival, maar komt kleiner en vaker terug. Op het Hembrugterrein.

Stichting SmaakExplosies is inmiddels opgeheven, maar als initiator van SmaakExplosies ga ik verder op een nieuwe weg. Veel dank ben ik verschuldigd aan bestuursleden Remco Reijke en Lex Klaassen. Fantastisch dat jullie het festival door dik en dun gesteund hebben! Voorts natuurlijk hulde aan Jiske Walstra die in 2011 en 2012 alles gegeven heeft om SmaakExplosies te verbeteren. Wat een kanjer! Dank ook aan Joost ter Waarbeek en Heleen van 't Spijker die mij in 2008 en 2009 fantastisch hielpen. Verder sluit ik mij aan bij de onderstaande tekst van het stichtingbestuur.

Woorden van het bestuur
'Na vier prachtige edities van festival SmaakExplosies op het Hembrugterrein in Zaandam heeft het bestuur van Stichting SmaakExplosies in goed overleg met de organisatie, maar met pijn in het hart, moeten besluiten dat het festival niet meer zal plaatsvinden. De economische tegenwind maakt het onmogelijk om de creativiteit, kwaliteit en inhoud te waarborgen. Het bestuur van Stichting SmaakExplosies wil alle bezoekers, vrijwilligers, deelnemers, sponsoren, gemeente Zaanstad en het Hembrugterrein (RVOB) hartelijk bedanken voor hun bijdragen, inzet en bovenal vier hele leuke jaren.' ' '


Delen op FacebookLaatste nieuws