Hoe kom ik er?

De kop is eraf, het festival is geopend!

Nog even een paar tips om ons te vinden:

Wij hebben borden opgehangen, ze zijn misschien wat klein dus goed kijken. Volg de vlaggen, de borden en dan kom je er vanzelf!

Met een routesysteem is nog makkelijker.

Hemkade 18, Zaandam: Klik hier hier voor een kaartje (Google Maps): het parkeerterrein is bij EuroMetaal/ Teats bord!
 

Wij doen wel een groot beroep om met de fiets en OV te komen om de uitstoot van CO2 zo klein mogelijk te houden. Kan het niet anders dan hebben wij een gratis en groot parkeerterrein waar voldoende stallingsruimte is voor fietsen en plek voor auto's.

De bus lijn 456 rijdtr elk uur, van 7:14 -18:14 vanaf station Zaandam, maar biedt plaats voor 8 personen. (wij zijn nog geen Pinkpop).

 Er wordt op vrijdag, zaterdag en zondag gevaren van 9.30 uur in de ochtend tot 19.25 uur in de avond. De overtocht van Amsterdam CS (steiger draagvleugelboot) naar Het Hembrugterrein in Zaandam duurt ongeveer 40 minuten. Meer Info: http://www.vaarmij.nl/over/weblog/varend-naar-zaandam-en-weer-terug En de fiets mag gratis mee!
Aangekomen op Hembrugterrein? Nog geen tien minuten lopen naar het festival! Routebord geeft richting aan.

Om teleurstellingen te voorkomen delen we hier graag informatie over de toegankelijkheid van het terrein.

Allereerst laten we mensen die slecht ter been zijn, nadrukkelijk weten dat de paden op het terrein oud en hobbelig zijn. Daarnaast zijn de gebouwen voorzien van drempels en opstapjes. Bent u slecht ter been, dan raden wij aan om een begeleider mee te nemen. Mocht u desondanks alleen komen, dan zijn er natuurlijk altijd andere festivalbezoekers of vrijwilligers die u een handje kunnen helpen. Speciaal voor u zijn zo dicht mogelijk bij de ingang parkeerplaatsen gereserveerd.

Huisdieren
Ook belangrijk om te weten is dat op het Hembrugterrein geen huisdieren zijn toegestaan. Met deze mededeling hopen we vooral teleurstelling aan de poort te voorkomen onder hondenbezitters.


Delen op FacebookLaatste nieuws