SmaakExplosies 2012: een groot succes!

Afgelopen weekeinde konden jong en oud, op zonnig Hembrugterrein genieten tijdens de vierde editie van SmaakExplosies. Er werd veel gelachen, geproef, ontdekt, geluisterd naar een divers muziek programma, gedanst op de Stiller Disko, genoten van theater van Aardlek en Hemelse Modder van King Lear, smaken op gedaan bij Tease your Taste, diverse activiteiten en koodemo's bekeken bij Oneindig Noord-Holland Paviljoen, de fruit BBQ workshop van de Smaak te pakken, uitleg gekregen over Urban Gardening en inmaken van de oogst. 

3200 mensen vonden op 14, 15 en 16 september hun weg naar de bijzondere locatie op het mooie en unieke Hembrugterrein. Sommigen van hen kwamen zelfs twee dagen. Er waren echte fans die alle vier de edities waren geweest en kinderen die huis acts als Knol D'Amour met groot gejuig begroeten, evenals de workshop van De Smaak te Pakken.

De sfeer was als van ouds: ontspannen, vriendelijk, enthousiast, open, blij, vrolijk. Het weer was super. Het programma divers en voor ieder wat wils.

Wij, het team van SmaakExplosies, heeft genoten van alle blije en vrolijke bezoekers, de betrokken, creatieve en enthousiaste deelnemers en vrijwilligers en natuurlijk de zon!

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan een fantastisch weekeinde! Het was super, top, vet cool, fijn, geweldig!

Nu wordt er druk opgeruimd en gewerkt aan een mooi nieuw filmpje, like ons op facebook, dan weet je wanneer jij mogelijk jezelf in beeld kunt zien!

Tot volgend jaar!

Het SmaakExplosies team,

Jiske, Bas, Yvette, Danielle, Erik, Marjolein, Annelies, Limor, Stoika, Judith, Nascha en alle vrijwilligers!

 


Delen op FacebookLaatste nieuws