SmaakExplosies zoekt vrijwilligers en/of stagiaires

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door een hoop vrijwilligers die zich met veel betrokkenheid en enthousiasme inzetten.

Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Het festival vindt plaats op 14, 15 en 16 september 2012. In het traject er naartoe maar ook tijdens en na het festival is jouw inzet van groot belang.

Naar wie zoeken wij? Enthousiaste doorzetters die willen helpen bij de op (en af)bouw en inrichting van het festivalterrein, kostuummakers, acteurs maar ook kassamedewerkers, parkeerregelaars, mensen met verstand van techniek en ga zo maar door. Word jij blij van bovenstaande en wil jij deel uitmaken van dit unieke festival? Meld je dan aan via vrijwilligers@smaakexplosies.nl, zodat wij samen dit festival tot een onvergetelijk succes kunnen maken.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden een professionele, gezellige en unieke werkplek in een betrokken en enthousiast team. Een enorm leuke werkervaring binnen een festivalorganisatie, waarbij je nieuwe en interessante mensen leert kennen. Daarnaast kom je op een leuke manier ook meer te weten over eten en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat je gezond, lekker en duurzaam eten en drinken krijgt als je voor ons aan het werk bent. En naast een uniek SmaakExplosies schort is er ook een vrijwilligersborrel voor en na het festival.

Functies

Bouwen (10, 11, 12, 13 en 14 sept) en Breken (16, 17, 18 en 19 sept)
Dit team zorgt voor de op- en afbouw van het festival. Er moet van alles gebeuren, van verven, tot dingen in elkaar timmeren, tot lampjes ophangen. Je bent technisch of juis creatief. Je bent handig en je houdt van aanpakken.

Kaartverkoop- en informatiebalie
In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de kaartverkoop. Daarnaast informeer en adviseer je de bezoekers van het festival over het programma en het festival zelf. Je bent dus goed op de hoogte van wat er zich tijdens het festival afspeelt. Je bent klantvriendelijk, geduldig, je werkt nauwkeurig en zelfstandig en je kunt goed overweg met computersystemen.

 

Promotie
Iedereen moet weten dat 14, 15 en 16 september SmaakExplosies is. Wil jij dit aan iedereen laten weten? Ben jij enthousiast en vind je het leuk om te flyeren en posters op te hangen dan kom je ons promotieteam versterken.

 

Catering vrijwilligers en deelnemers
Voor, tijdens en na het festival zijn alle vrijwilligers druk bezig met werken. En van hard werken krijg je dorst en honger. Je zorgt dat het vrijwilligershonk er gezellig en schoon uitziet en dat er voldoende drank en eten is voor iedereen. Ook de daarvoor aangemelde deelnemers kunnen gebruik maken van de catering. Je bent vriendelijk en je vindt het fijn om mensen met een glimlach te voorzien van een drankje en wat eten.

Flexmedewerker
Als flexmedewerker ben je een manusje van alles en wordt je ingezet daar waar extra hulp nodig is. Je houdt van afwisseling, bent flexibel en je houdt van aanpakken.

Parkeerbeheer
Je zorgt dat alle auto’s en fietsers naar de juiste parkeerplek worden verwezen. Je bent als parkeerbeheermedewerker het eerste gezicht van het festival voor bezoekers die met de fiets of auto komen. Je ontvangt bezoekers met een glimlach, je bent vriendelijk en geduldig.

Horecamedewerkers
Je hebt een passie voor de horeca en je vindt het leuk om achter de bar te staan en de bezoekers zo snel mogelijk te plezieren met een drankje. Je bent vrolijk en energiek.

Acteurs
Je bent een acteur, in opleiding, professioneel of als hobby, dan zijn wij op zoek naar jou. Wil jij de ludieke gastheer of -vrouw zijn op de boot of op het festivalterrein, speel jij de typische toiletjuffrouw of heb je zelf een goed idee dat past binnen ons festival, laat van je horen!

Kostuummakers
Voor de acteurs, die tijdens het festival ludieke acts neer zullen zetten, moeten kostuums gemaakt worden. Ben je creatief, handig met een naaimachine en vind je het leuk je eigen creativiteit en ideeën in de strijd te gooien dan is dit de plek voor jou.

Runner
Voor, tijdens en na het festival moet er veel vervoerd worden. Dit kan op het hembrugterrein zelf zijn, maar ook daarbuiten. Wij zijn opzoek naar chauffeurs en bijrijders die ons hierin willen ondersteunen. Dus ben jij een beetje thuis in Zaandam en Amsterdam of heb je gewoon een goed richtingsgevoel (tomtom) en heb je minstens 3 jaar je rijbewijs? Dan is dit iets voor jou! Voor chauffeurs is het een pre als je ervaring hebt met het rijden in een bestelbus/bakwagen. Voor bijrijders geldt: rijbewijs niet nodig, maar je moet wel lekker kunnen sjouwen.

 


Delen op FacebookLaatste nieuws